Γαλατόπιτα

Η γλυκιά...

Μια γλυκιά πίτα φτιαγμένη με φρέσκο γάλα αγελάδος από φάρμες παραγωγών της περιοχής της Λάρισας, πασπαλισμένη με κανέλα και ζάχαρη, ένα διαφορετικό αλλά και συγχρόνως πολύ γνωστό Ελληνικό γλύκισμα.

  • συστατικά: αλεύρι σίτου, γάλα, βανίλια, κανέλα, ζάχαρη, αυγά, μαργαρίνη, σιμιγδάλι, corn flour, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • οδηγίες χρήσης: ψήνεται στους 190ο C (στον αέρα χωρίς να αποψυχθεί) για 1 ώρα περίπου
  • διατηρείται: στους -18 ο C για 1 έτος από την ημ/νία παραγωγής
  • διατροφική αξία (ανά 100gr): πρωτεϊνες 11gr, λιπαρά 12gr, υδατάνθρακες 23gr - ενέργεια: 240 kcal
  • καθαρό βάρος: ~1600gr
Περισσοτερα: « Λαχανιά Πλαστός »