Κιμαδόπιτα

Η αξέχαστη...

Αξέχαστη παραδοσιακή γεύση με βασικό συστατικό τον χοιρινό κιμά από ντόπιους παραγωγούς του νομού μας.

  • συστατικά: αλεύρι σίτου, χοιρινός κιμάς, κρεμμύδι, πελτές ντομάτας, τραχανάς γλυκός, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, κανέλα, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αυγά
  • οδηγίες χρήσης: ψήνεται στους 190ο C (στον αέρα χωρίς να αποψυχθεί) για 1 ώρα περίπου
  • διατηρείται: στους -18 ο C για 6 μήνες από την ημ/νία παραγωγής
  • διατροφική αξία (ανά 100gr):  πρωτεϊνες 18.1gr, λιπαρά 18.4gr, υδατάνθρακες 16.5gr - ενέργεια: 310 kcal
  • καθαρό βάρος: ~1200gr
Περισσοτερα: « Πλαστός